Forside

 

FAQ – Ofte spurgte spørgsmål

Hvad kan symptomerne være, når kondensatoren er dårlig?

·        Motoren kan ikke starte

·        Motoren kan ikke tage høje omdrejninger

·        Motoren kan ikke nå sin topfart

·        Motoren går ujævn når den bliver varm

·        Motoren ”skyder” i karburator eller udstødning

Hvad får jeg for pengene?

Man får en kondensator der har en lille pris sammenlignet med hvad det ellers koster for at få magneten renoveret.

Man får ikke de problemer man kan få, hvis man vælger en original standard condenser der vil ældes/slides over tid.

Man får en kondensator der er lavet omfattende simuleringer og beregninger på for at kvalificere den.

Man får en kondensator der har været testet på magnetteststand i forbindelse med udviklingen.

Man får en kondensator der er lavet mange kilometers lande- og motorvejstest af gennem 6 år, på et større antal motorcykler af forskellig mærke og tændingssystem.   

Man får en kondensator der er klare specifikationer på 1200V og 125 graders Celsius. Man ved tit og ofte ikke, hvad der er man køber hvis isolationsspænding og temperatur ikke er oplyst, i forbindelse med købet af en ”original” kondensator.

Hvis du fortsat er i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os på ThorCap.order@gmail.com med dine spørgsmål.

Videre udleverer vi også vores tekniske udviklingsdokument (computersimuleringer, beregninger og praktiske målinger) vi har lavet i forbindelse med udviklingen og kvalifikationen af ThorCap kondensatoren mod forespørgsel.

Sidst lover vi 3 års garanti som den eneste kondensator leverandør i verden (vi står 100 % inde for det vi laver, da vi ved det er af højeste kvalitet!).

Hvordan kan jeg betale?

Når du trykker på knappen ”Køb” bliver du automatisk videresendt til betalingssiden PayPal . Her kan du betale dit køb med Visa, Mastercard eller ved bankoverførsel.

Læs mere om PayPal betaling på https://www.paypal.com/dk/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/general/NewConsumerWorks-outside

PayPal billede (kort)

Hvorfor bruger ThorCap kun keramiske kondensatorer?

ThorCap bruger keramiske kondensatorer i alle vores condenser, da keramiske kondensatorer er kendetegnet ved høj DC breakdown spænding, ingen polaritet, kan klare meget høj ripple strøm og har høj pålidelighed til sammenligning med andre kondensator typer. Vi bruger udelukkende keramiske kondensatorer af højeste kvalitet.

Hvilken tolerance har en ThorCap?

Alle vores Condenser har +/-10 % kapacitets tolerance, hvilket typisk er væsentlig bedre end andre condenser fabrikater.

Hvorfor bruger ThorCap 1200V som isolationsspænding?

De 1200V, er faktisk 1260V, som kommer af at vi har sat to 630V kondensatorer i serie for at opnå dobbelt isolation. De målinger vi har lavet på forskellige tændingssystemer (Lucas, BTH etc.), viser at der typisk ligger omkring 400V over condenseren, men da vi vil være 100 % sikre på aldrig at komme i nærheden af kondensatorens grænse, har vi valgt 1260V kontinuert isolation, for at sikre minimalt stress af kondensator elementerne. Dette øger produktionsprisen da der skal bruges fire gange så mange 630V kondensatorer for at opnå samme kapacitet ved dobbelt isolation. Videre kan kondensatoren holde til 1890V i 1 til 5 sekunder ved maksimalt 50mA afladning.

Dobbelt isolation giver udover mindre stress af kondensator elementerne også den fordel at skulle et enkelt 630V element gå hen og fejle, ville man kunne køre videre, til man får mulighed for at skifte condenseren (hvilket er rart hvis man er langt hjemmefra). Dette er dog et tænkt eksempel, da sandsynligheden for en 630V celle skulle fejle er højst usandsynlig med 1260V kontinuert isolation. Vi har aldrig haft nedbrud på isolationen på en ThorCap kondensator!

Hvilke tændingssystemer kan kondensatoren bruges sammen med?

ThorCap kondensator er egnet til brug ikke kun i alle typer af magneter (roterende spole, roterende magnet og svinghjul), men også i batteri-spole ("Kettering") tændingssystemer.

Kan kondensatoren bruges til både 6V og 12V systemer?

Ja